Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Häljarps IF

0 - 0
Heleneborgshallen i Svalöv
19 november 2022
08:35

IK Wormo

Referat

Referat: Häljarps IF - IK Wormo

Finns det något bättre än att gå upp tidigt på morgonen och köra iväg till en idrottshall och trängas där med en massa folk en lördagsförmiddag ;P? Näää faktiskt inte! Kall morgon - krisipig luft och färden gick denna dag mot Svalöv och SBK-cupen. Första matchen var mot Häljarp och Linda hade ställt upp killarna i "diamanten" men...den uppställningen blev liiiiite för svår och Häljarp lyckades komma förbi lite för lätt några gånger. Dock saknade inte de blåa anfall och fick in en boll - men Linda tänkte om - det är ju det man har tränaren till och inför nästa match, mot Trollenäs blev det en traditionell uppställning med två backar.

Det blir lite mindre anfall med sådant spel och det blev makalöst jämnt. Det var dock Trollenäs som till sist fick en boll och gick segrande ut. Tredje matchen gick mot Gantofta - som fick in sina mål medan de blåa lyckades skjuta på Gantoftas målvakt i varenda anfall. Inte mycket att göra där! Betydligt bättre spel - märktes att det var denna uppställning som vi skulle köra på. Och gjorde så i sista matchen mot Svalöv som blev så jämn att den slutade oavgjort.

En alldeles perfekt lördagsförmiddag i fotbollens tecken. Och ett gäng glada grabbar som upplevde en trevlig prisutdelning och då glömmer man det som gick mindre bra och åker hem med ett bra minne!! Tack för idag grabbar! Några av er ser jag imorgon på träningsmatch!